Sjablonen4You    Grootste keuze uit sjablonen

Betaalmethoden

U kan bij Sjablonen4You betalen met iDEAL, PayPal, vooruitbetaling per bank en creditcard. Kies voor 'Email mogelijkheden betalen' wanneer u later wilt betalen. Per email ontvangt u de onderstaande betaalopties.

iDEAL

iDEALDe snelste en veiligste manier om via uw eigen bank online te betalen. Wanneer u een bankrekening heeft bij ABN Amro Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, ASN Bank, RegioBank, Trodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan u online betalen met iDEAL. Een groot voordeel van iDEAL is dat betalingen direct worden verwerkt. Uw order kunnen wij vervolgens snel in productie nemen. Zorg dat u uw inloggegevens van uw bank bij de hand heeft.

PayPal

betalen met PayPal Met PayPal kan u gratis, internationaal, veilig en eenvoudig betalen via internet. Dit kan via een creditcard of PayPal-account. De gegevens van uw creditcard worden niet bekend gemaakt aan Sjablonen4You. PayPal stuurt per email een bevestiging van uw transactie. Een groot voordeel van PayPal is dat betalingen direct worden verwerkt. Uw order kunnen wij vervolgens snel in productie nemen.

Vooruitbetalen per bank

Vooruitbetalen per bankU maakt het orderbedrag binnen 10 werkdagen zelf over aan Symbio6 (Sjablonen4You is een onderdeel van Symbio6):

Bij een vooruitbetaling nemen wij uw order in productie zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer een dag voordat een betaling van uw rekening naar onze bank is overgeboekt.

Wanneer wij geen betaling ontvangen zal betreffende bestelling na twee weken automatisch worden geannuleerd.

Creditcard

betalen met creditcardU kan bij ons ook direct betalen met de creditcards VISA, MasterCard en American Express via PayPal. U hoeft hiervoor GEEN PayPal-account te hebben. De gegevens van uw creditcard worden niet bekend gemaakt aan Sjabonen4You.nl.

Later betalen en afronden

U kan ook kiezen voor email mogelijkheden betalen. U kan dan op een later moment betalen en het bestelproces afronden. Bijvoorbeeld omdat u uw betaalgegevens niet bij de hand heeft. Pas na ontvangst van uw betaling nemen wij uw order in productie.

Betaling door derden

Ik kan voor mijn organisatie niet betalen, wat moet ik doen? Kies bij betalen voor pro forma factuur, u ontvangt dan een email met een pro forma factuur met alle (betaal)gegevens en mogelijkheden. Dit kan u sturen naar uw financiële persoon of afdeling. Wanneer wij deze betaling hebben ontvangen nemen wij uw order in productie.