800.000 mogelijkheden  •  Herbruikbaar  •  Gratis verzending boven € 20Meest gestelde vragen | Contact
Sjablonen4You    Grootste keuze uit sjablonen

Beoordeling klanten Sjablonen4You

Mijn order is zojuist bezorgd en alles is precies zoals ik het wilde hebben! Hartelijk bedankt voor alles en tot de volgende bestelling!

Ramona

Heb de sjabloon net binnen gehad ziet er super uit. Het detail is veel meer als 1mm wat op de website staat, wat ik al hoopte omdat het zo klein was. Ga het gebruiken om de kroonkurken op mijn zelfgebrouwen bier mijn logo te geven dus vandaar zo klein.

William

Zojuist het sjabloon uit de brievenbus gehaald en meteen een proefje gemaakt. In bijlage het resultaat. Zo uitvergroot ziet het er wat slordig uit, maar da's een kwestie van ongeduld bij het uitproberen. BEN ER SUPERBLIJ MEE!

Carine

Resultaat sjablonerenBedankt voor de goede service!! Ik heb alvast iets uitgetest. Ik wacht alleen nog op mijn lijmspray en moet in het vervolg eerst het kledingstuk wassen. Maar zo voor een eerste keer.. ;-). Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen!

Monique

Bedankt voor de snelle levering en de service!! Ben ook erg blij met het doodskopsjabloon!

Monique

Vriendelijk dank voor de hele vlotte behandeling van mijn bestelling. Ik heb de sjablonen vandaag ontvangen en net bekeken, ben onder de indruk van de fraaie kwaliteit en popel om met de airbrush aan de slag te gaan. Ben zeker van plan om in de nabije toekomst meer sjablonen bij u te bestellen.

Eelke

OK bedankt dat u deze letter wil toevoegen. Ik wil nogmaals benadrukken dat u een uiterst aangenaam bedrijf bent om mede te werken.

Rudy

Dank voor de snelle service! :)

Jorg


Resultaat sjablonerenIk had je altijd nog een foto beloofd van wat ik met het sjabloon heb gedaan. Als warme broodjes..

Annemiek

Ontzettend bedankt voor de snelle service.

Madelon

Bij deze wil ik graag mijn complimenten geven aan de snelle en goede service van Sjablonen4you.nl

Bianca

Helemaal super, ik kreeg net mijn bestelling binnen en ben er helemaal blij mee. Door de duidelijke uitleg op site heb ik helemaal gekregen wat ik zocht. Ik kom zeker terug !

Jolanda

Bedankt voor de snelle levering!!

Marieka

Ik heb de sjablonen net ontvangen, bedankt !! Ze zien er geweldig uit, daar kan ik absoluut wel wat mee :D

Mijn bestelling heb ik ontvangen....mét mijn extra "No én een voorbeeldje van 0.3 mm., WAT EEN SERVICE!!!! GEWELDIG!!!! Nogmaals dank voor alle moeite!!

Carmen

De bestelling is binnen en erg mooi.

Greet

Mag wel ff gezegd worden! Fantastische service! Gevraagd om spoed en 2 dagen later in "huis" !

Robbert

Bestelling ontvangen en tevreden! Bedankt voor de extra vlinder sjabloon..

Sarah

Het pakketje is binnen gekomen en heel erg naar onze zin

Jeannet

Ik heb de sjabloon ontvangen.(Tulp) Het was zo snel,heel mooi en ontzettend leuk met de gratis vlinder sjabloon. Mijn complimenten en ik zal jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt en jullie staan bij mij in mijn favorieten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mahm

Hartelijk dank wij hebben onze bestelling in goede orde ontvangen. In eerste instantie dacht ik dat er iets fout was gegaan met het snijden van de letters/cijfers omdat sommige groter uitvallen maar ik snap dat het anders niet kan omdat sommige letters groter zijn en komt het in z'n geheel niet over. Bedankt, als ik de volgende x weer sjablonen nodig heb zal ik bij u terug komen.

Fabian

Hoi! Ik heb de nazending ontvangen en wil je bedanken voor t extra vlindertje. Helemaal top!

Marianne

De sjablonen zien er echt onwijs goed uit. ik ben er super blij mee en kan het vaak gebruiken onwijs bedankt!

Ilonka