800.000 mogelijkheden  •  Herbruikbaar  •  Gratis verzending boven € 20Meest gestelde vragen | Contact
Sjablonen4You    Grootste keuze uit sjablonen

Sjablonen4You review

Dank u voor de bestelling, de sjablonen zien er mooi uit! Zometeen doe ik nog een bestelling voor een wat kleinere lettertype, dan kan ik Een beetje afwisselen.

Grace

Ik heb net het sjabloon binnen gekregen, en het is nog mooier dan ik verwacht had! Ik ben er heel erg tevreden over, en zal zeker nog veel vaker een mooi sjabloon gaan bestellen. Erg bedankt!

Annemiek

Ik wou jullie even laten weten dat ik mijn plannen met de 3D-sjablonen goed heb kunnen uitvoeren. Met het sjabloon van polypropeen ging het héél goed. In bijlage 2 foto's van het resultaat. Bedankt voor jullie medewerking en service.

3D sjabloneren

Lizzy

De sjablonen zien er super uit! Hartelijk dank voor al uw hulp en de spoedige levertijd.

Marianna

Resultaat van kunstwerk dat is gemaakt met sjablonen van Sjablonen4You.

Resultaat AAF project

Lex

Ik heb het sjabloon zaterdag al ontvangen en ben heel erg tevreden met de snelle levering en goede kwaliteit van het sjabloon. Prima werk en ik kom vast nog wel eens wat bij jullie bestellen.

Mirjam

Ik moet zeggen keurig geregeld allemaal.

Max

De mal werkt geweldig. Dank je wel voor alle support.

Olga

Resultaat sjablonerenZoals beloofd nog een paar foto's van de taart met het door jullie gemaakte sjabloon. Het bruidspaar was er in elk geval heel blij mee en zelf was ik ook heel blij met het resultaat.

Jolanda

Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor de snelle service en de extra sjabloon van 0,1 mm.

Marieke

Aller eerst wil ik jullie complimenteren met de service, ik ben zeer goed en snel geholpen. Ik had jullie gevraagd of het een mogelijkheid was om in plaats van een sjabloon een druk vorm bij jullie te laten maken. De door jullie verstuurde artikelen zien er goed uit, daarnaast erg netjes dat ik meerdere vormen/materialen heb gekregen.

Annelijn

Bedankt voor de levering van mijn bestelling, en we zijn heel erg blij met de extra sleutelhanger die we erbij kregen! Geweldig!

Ingeborg

Perfect en bedankt voor de snelle service!

Sanda

De bestelling is ontvangen. Bedankt voor de goede afhandeling.

Peet