800.000 mogelijkheden  •  Herbruikbaar  •  Gratis verzending boven € 20Meest gestelde vragen | Contact
Sjablonen4You    Grootste keuze uit sjablonen

Sjabloneren - tips en trucs

sjabloneren met verfSjabloneren met verf in 6 stappen

Uitleg basistechniek sjabloneren met verf in 6 stappen. De meeste mensen krijgen sjabloneren binnen korte tijd onder de knie. Wees niet bang om fouten te maken, de meeste zijn eenvoudig te herstellen. Vergeet vooral niet onze twee belangrijkste tips: maak altijd een proefje en gebruik weinig verf. Sjabloneren in 6 stappen »

sjablonen aanbiedingenSjablonen aanbiedingen

Aanbiedingen lettersjablonen met flinke kortingen. Restanten (tot 50% korting), startset (30% korting) de meest verkochte sjablonen met letters en cijfers van Mylar (10% korting). Aanbiedingen op een rij »

zelf sjablonen ontwerpenZelf sjablonen ontwerpen

Zelf sjablonen ontwerpen is niet moeilijk. Er zijn wel een paar zaken waar u rekenening mee moet houden. Het belangrijkste is dat er geen zwevende delen in het ontwerp voorkomen. Meer over sjablonen ontwerpen »

embossingWat is sjabloneren ?

Sjabloneren is het aanbrengen van een afbeelding op een ondergrond met behulp van een sjabloon. De afbeelding is een silhouet dat uit speciaal papier, kunststof is gesneden. Het onbedekte deel van de ondergrond is te verven met een kwast, roller, spuitbus of spons. Meer over sjabloneren »

muursjablonenToepassingen en voorbeelden

Met sjablonen kan u op een eenvoudige en goedkope manier bijna alle oppervlakken decoreren. Niet alleen muren, maar nog veel meer. Van muren decoreren tot het versieren van levensmiddelen. Voorbeelden »

sjablonen mylar polyesterMaterialen vergelijken

Bij Sjablonen4You kan u sjablonen van 6 verschillende materialen bestellen. Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Dit maakt het mogelijk om een sjabloon te maken die precies geschikt is voor uw toepassing. Materialen vergelijken »

waarom sjablonerenWaarom sjabloneren ?

De belangrijkste reden om te sjabloneren is dat dit een goedkope methode is om snel een mooi resultaat neer te zetten. Een groter aantal vrijheidsgraden is een andere belangrijke reden om voor sjablonen te kiezen. Meer over waarom sjabloneren »

sjablonen maken snijdenSjablonen snijden

Sjablonen zijn meestal gemaakt van speciaal papier of kunststof. Er zijn verschillende manieren om een sjabloon te snijden. Daarnaast zijn er nog hulpmiddelen als lichtkasten die het eenvoudiger maken om een ontwerp over te trekken. Het zelf snijden van sjablonen kan heel arbeidsintensief zijn. Meer over sjablonen snijden »

cappuccino sjablonenCappuccino sjablonen

Vrsier uw cappuccino, caffè latte of latte macchiato door cacao op onze sjablonen en de geschuimde melk te strooien. Met de cappuccino sjablonen zijn ook chocolademelk, cupcakes, koekjes, taart en bijvoorbeeld soep te versieren. Meer over cappuccino sjablonen »

inkt sjablonenSjabloneren met inkt

Met inkt is heel strak en gedetailleerd te sjabloneren. Op een zuigende ondergrond als hout, katoen of stof gaat dit helemaal goed. Het grote voordeel van inkt is dat dit snel droogt. Mogelijke technieken zijn: spuiten, rollen, stempelenen deppen met doek. Meer over sjabloneren met inkt »

3d sjablonen3D sjabloneren

Met 3D sjablonen kan u reliëf op een ondergrond aanbrengen. Door deze wat dikkere sjablonen te vullen met een pasta wordt een ontwerp voelbaar en geeft u een extra dimensie aan sjabloneren. 3D sjabloneren in 6 stappen. Meer over 3D sjabloneren »

Wat is embossingEmbossing

Embossing is een techniek om reliëf in papier te maken. Dit kan met een sjabloon op drie manieren: met een embossing pen, machine of embossing poeder. Embossing is een populaire techniek bij mensen die zelf kaarten, labels, enveloppen en menu's maken.