Sjablonen4You    Grootste keuze uit sjablonen

Spuitsneeuw

spuitsneeuw sjabloonMaak uw mooiste winterdecoraties op ramen en spiegels met spuitsneeuw. Omdat deze kunstsneeuw vochtig is kan u het beste kunststof sjablonen gebruiken. Deze en meer tips op een rij.

  1. Bedenk een motief, bijvoorbeeld een skyline. Gebruik voor leuke details de Kerstsjablonen van Sjabonen4You.nl. Voor spuitsneeuw kan u het beste Mylar 0.2 mm gebruiken. Ook met een lay-out mal zijn ook leuke effecten te bereiken.
  2. Maak raam of spiegel schoon voordat u begint.
  3. Plak de sjablonen met schilderstape op het raam. Plak grote stukken af met schilderstape, plastic of karton. Omdat spuitsneeuw vochtig is kan karton week en vies worden! Een alternatief is een spuitmal (sjabloon met opstaande rand), hiermee u snel spuiten zonder afplakken.
  4. De spuitbus met kunstsneeuw goed schudden voor gebruik en uittesten op een oude krant om te kijken of hij goed spuit.
  5. Begin met een testje op een stukje karton of hoekje raam wat u later weer schoon maakt.
  6. Spuit de sneeuw vanaf ongeveer 30 cm op het sjabloon of om de randen van de lay-out mal.
  7. Haal het sjabloon direct en voorzichtig van het raam.

Sneeuwvlokken

Hier kan u onze kerst-sjablonen vinden met kerstballen, kerstbomen, sneeuw, ijskristallen, sterren en meer. Leuk voor op bijvoorbeeld een spiegel. Ook kan u hier uw eigen teksten samenstellen of eigen sjabloon ontwerpen.

Spuitsneeuw verwijderen

Alternatieven voor dure schoonmaakmiddelen:

Tips bewaren spuitbus

Spuit het mondstuk van de spuitbus schoon door deze op zijn kop te houden en een paar seconden te spuiten. Zo kan u verstoppingen voorkomen. Het mondstuk is te ontstoppen door deze in warm water te stoppen en daarna weer op de spuitbus te zetten.


Toepassingen sjabloneren >